Ma: 2019.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Megkötözték, kirabolták az újbudai nőt
Privatkopo.hu 2018.06.14. 11:17:00

Vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást a rendőrök azzal az ukrán férfival szemben, aki - ismeretlen társával - betört egy kelenföldi házba, majd megkötözte és kirabolta az ott lakó nőt.A nyomozás adatai szerint az 54 éves ukrán férfi és ismeretlen társa 2015. december 22-én, 18 óra körül betört Budapesten egy XI. kerületi házba. Megfenyegették az ott lakó nőt, majd ragasztószalaggal megkötözték, átkutatták a házat és a sértett néhány tízezer forintjával elmenekültek.

A nő a rablás során könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozati cselekmények eredményeként a rendőrök azonosították az egyik elkövetőt, akit 2018. március 6-án, reggel, ráckeresztúri házában elfogtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának munkatársai az ukrán állampolgár ellen rablás bűntett miatt folytatott nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére - közölte a rendőrség.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat