Ma: 2020.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Meg akarta fojtani a feleségét
Privatkopo.hu 2020.10.19. 14:13:00

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfival szemben, aki meg akarta fojtani a feleségét, mert az el akart tőle válni.A vádirat szerint a Gyömrőn élő férfi és a nő egy ideje már elhidegült egymástól, többször veszekedtek is. A nő 2018. év végén közölte, hogy el akar válni, de a férfi ezt nem vette komolyan.

A nő azonban ügyvédnél is volt emiatt és erről a férjének is beszámolt, és ezen összeszólalkoztak. A szóváltás során a férfi a nőhöz lépett, két kezét a nyakára tette, majd azt szorítani kezdte, amíg a nő el nem veszítette eszméletét. Az elalélt nőt azután elengedte.

Amikor a nő magához tért, kihívta a rendőrséget.

A fojtogatás következtében a nő nyakán keletkeztek sérülések, így pajzsporca felső nyúlványa is eltörött, amely nála közvetett életveszélyes állapotot eredményezett. Csak a véletlennek és a szakszerű orvosi ellátásnak volt köszönhető, hogy a nő nem halt meg.

A férfi ezután ugyan elhagyta a házat, de nem hagyott fel a nő zaklatásával. Otthonában is többször kapcsolatba próbált vele lépni - alkalmanként agresszíven - és az ismerőseit is folyamatosan kereste miatta.

Ezen kívül a nőről egy szexuális tartalmú fotómontázst készített, és azt a nő munkahelyének közösségi oldalán elhelyezte.

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete, zaklatás vétsége és különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat a férfi ellen.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat