Ma: 2019.03.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Közérdekű címek, telefonszámok
Barátját rabolta ki
police.hu 2018.03.19. 11:15:00

A Kisvárdai Rendőrkapitányság rablás és testi sértés bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Krisztián 24 éves kisvárdai lakos ellen.A nyomozás adatai szerint a férfi - közös italozás közben - késsel támadt rá 23 éves tuzséri barátjára, akitől pénzt követelt 2018. január 25-én, este, kisvárdai lakásában.

A kést a sértett nyakához tartotta támadója, miközben pénze átadását követelte és később meg is sebezte, aminek következtében a sértettnek könnyű sérülései keletkeztek. A gyanúsított végül tízezer forintot erőszakkal vett el a sértettől.

A kisvárdai rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül kisvárdai lakásában elfogták a feltételezett elkövetőt és előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök L. Krisztiánt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A rendőrség előterjesztésére és az illetékes ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat