Ma: 2019.02.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Eszméletlenre vertek, majd levizeltek egy férfit Zalában
zaol.hu 2018.01.19. 9:14:00

Eszméletlenre verték, levizelték áldozatukat azok a férfiak, akik ellen különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntette miatt emeltek vádat a napokban.Még tavaly júniusban, egy muraszemenyei családi házba érkezett látogatóba egy férfi, de ott azonban két olyan férfi poharazgatott, akik neki nem voltak a barátai. A sértett eltévesztette a házat, nem az általa valójában keresett ingatlanba ment be.

Mindenesetre, amikor belépett az egyik bent ülő férfi felismerte benne haragosát, felpattant és azonnal meg akarta ütni az oda váratlanul betérő vendéget. Erre kimenekült a házból az utcára, de a két férfi utána rohant és a fülénél fogva visszahúzták a házba. Az egyik szobába vitték, ahol durván ütlegelni kezdték.

A sorozatos ütések, rúgások hatására a bántalmazott férfi eszméletét vesztette, ekkor vízzel leöntötték. Miután magához tért, keresztülvonszolták a ház udvarán a pajtába és ott folytatták a bántalmazást. Az ütlegektől a szerencsétlen ember újból elvesztette az eszméletét, ekkor támadója föléje állt és levizelte, amit társa mobiltelefonjával felvett. A bántalmazásban a megtámadott férfi orrcsontja, arccsontja, valamint négy bordája eltörött, sérülései súlyosak voltak, nyolc napon túl gyógyultak.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat