Ma: 2021.04.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Torka elvágásával fenyegette meg a polgárőrt
Privatkopo.hu 2021.02.24. 6:07:00

Vádat emelt az ügyészség egy férfival szemben, aki több családtagjával együtt közrefogta, és torka elvágásával fenyegette meg a tanyáján megjelent polgárőrt, aki bűnügyi helyszín biztosítása érdekében jelent meg a kiskunsági ingatlan területén.A Kunszentmiklósi Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki a körzeti megbízott kiérkezése előtt, a helyszín biztosítása érdekében a tanyáján megjelent polgárőrt három családtagjával együtt közrefogta, és torka elvágásával fenyegette meg.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat