Ma: 2020.06.03.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Kuncsaftját zsarolta a 21 éves nő és 35 éves élettársa - „navajonkik”?
Privatkopo.hu 2020.05.12. 15:14:00

A rendőrök egy 21 éves nőt és 35 éves élettársát gyanúsítják a bűncselekmény elkövetésével. Mindkettőjüket őrizetbe vették.Egy férfi tett feljelentést 2020. május 10-én, hogy egy nővel került elszámolási vitába, akivel korábban szexuális szolgáltatás igénybe vételéről egyeztek meg. A veszekedés hevében a férfi rosszul lett, ezért a nő és annak élettársa a kocsijához kísérték őt, majd a sértett autóját átkutatták és több tízezer forint készpénzt loptak el tőle, végül otthagyták.

Néhány perc múlva a nő és élettársa ismét visszamentek a sértett autójához, és a férfit fenyegetéssel arra akarták kényszeríteni, hogy kocsijával menjen egy ATM-automatához, és vegyen ki több százezer forintot, majd a pénzt adja át nekik azért, hogy a róla készült felvételeket ne mutassák meg a feleségének. A sértett végül járókelőktől kért segítséget.

Az állampolgárok segítségével a rendőrök néhány perc alatt elfogtak a 21 éves szekszárdi nőt és élettársát, egy 35 éves férfit, akiket előállítottak, és gyanúsítottként hallgattak ki zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az elkövetőket őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat