Ma: 2020.05.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Különélő házastársát szúrta nyakon
Privatkopo.hu 2020.04.07. 18:39:00

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a látogatóba érkező, különélő házastársát leszúrta.A vád szerint a házaspár 2018 októberében már egy hónapja nem élt együtt, de a nő rendszeresen hazajárt meglátogatni gyermekeit, akik apjukkal közös ingatlanon, de elkülönülten laktak.

Amikor a nő az ingatlanból az esti órákban haza akart menni, az ittas férje ezt meg akarta akadályozni. A sértett az udvaron vágott át a kapu felé, amikor a férje utánament, és hátulról egy késsel nyakon szúrta.

A sértett segélykiáltásra a közös fiuk sietett a segítségére, és megfékezte apját, illetve megkezdte édesanyja ellátását.

A nő által elszenvedett sérülés ugyan 8 napon belüli, de csak a szerencsén múlott, hogy nem állt be nála életveszélyes, vagy halált okozó állapot.

Az ügyben a férfival szemben emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a Pest Megyei Főügyészség.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat