Ma: 2020.08.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Médiaajánlat
Kozsóra 1 év és 4 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kértek
Privatkopo.hu 2020.02.14. 4:56:00

Csütörtökön megkezdődött Kocsor Zsolt, azaz Kozsó pere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A vád: nagyobb értékre elkövetett lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás.Az énekest és vállalkozót a teaházának egykori üzletvezetője jelentette fel, azt állítva, hogy a Zöld Teknős Teabarlang villanyórája meg volt hekkelve, és akkor is volt áram, amikor az összes biztosítékot lenyomták. 

Az ügyészség végül nagyobb értékre elkövetett lopás és felbujtóként elkövetett bélyeghamisítás miatt emelt vádat a teaházat üzemeltető cég ügyvezetőjével szemben. A vádirat szerint a vádlott egy eddig ismeretlen személyt rábírt arra, hogy a vendéglátóhely hitelesített villanyórájának plombáját eltávolítsa, és annak a számlálóját visszatekerje, majd hamis zárópecsétet szereljen rá vissza.

Kocsor a mérőóra állását nem jelentette be, az éves leolvasást nem biztosította a szolgáltatónak, és a jogellenes áramhasználattal 1,75 millió forint kárt okozott az ELMÜ-nek. 

Az ügyészség 1 év és 4 hónap börtönt kért - végrehajtásában 3 év próbaidőre felfüggesztve - abban az esetben, ha az énekes beismeri a tettét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról. Kocsor nem élt az alku lehetőségével, és tagadta bűnösségét a vád ismertetése után. 

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat