Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Felfegyverkezve rabolt a 64 éves férfi
Privatkopo.hu 2020.01.18. 9:20:00

2019. november 13-án, kora délután rablás történt Kiskunhalason. A nyomozás adatai szerint a vasútállomás peronján, egy padon várakozó férfi zsebéből eltulajdonította a pénztárcáját egy ismeretlen. Amint a sértett a lopást észrevette, egy segítővel együtt az elkövető után futott.A tolvaj egy kést vett elő, amikor utolérték őt, majd szúró mozdulatokat tett a két üldözője irányába. Eközben meg is fenyegette őket, hogy elvágja a torkukat, ha továbbra is követik, ezért futni hagyták az ismeretlent.

A kiskunhalasi rendőrök a bejelentést követően egy órán belül beazonosították és elfogták a gyanúsítottat. A 64 éves helyi lakost felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallhatták ki, majd őrizetbe vették.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ügyében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban - vádemelési javaslattal - átadta az illetékes ügyészségnek.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat