Ma: 2020.09.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Kiraboltak egy járókelőt Szigetszentmiklóson
Privatkopo.hu 2020.01.17. 11:23:00

Két fiatal férfi 2020. január 15-én, délután, egy szigetszentmiklósi üzlet előtt, hátulról meglökött egy asszonyt, aki elvesztette egyensúlyát és a földre esett, ezt követően a kezéből kitépték a táskáját, majd elmenekültek a helyszínről.A rendőrök rövid időn belül azonosították a két támadót, B. Márk 18 éves helybéli, valamint 17 éves tarpai illetőségű társát.

A rendőrök a 18 éves elkövetőt Szigetszentmiklóson, 17 éves társát pedig az ellene kiadott elfogatóparancs alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai fogták el a Budapest Nyugati pályaudvarnál, 2020. január 16-án.

Az őrizetbe vett két elkövető ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrök kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat