Ma: 2020.10.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Kifosztás miatt vettek őrizetbe egy 20, valamint egy 17 éves „navajonkit”
Privatkopo.hu 2020.09.25. 15:03:00

A gyanúsítottak azt használták ki, hogy a sértett elaludt egy padon, Debrecenben. A bíróság elrendelte a letartóztatásukat.Egy férfi tett feljelentést a rendőrségen 2020. szeptember 16-án arról, hogy előző este ismeretlenek meglopták őt Debrecen belvárosában.

A nyomozók adatot gyűjtöttek, tanúkat hallgattak meg, és a látókörökbe került egy konyári férfi, valamint egy 17 éves hosszúpályi fiú. A gyanú szerint a feltételezett elkövetők észrevették, hogy a sértett elaludt egy padon, és ezt kihasználva elvették a pénzét, a bankkártyáját, valamint a mobiltelefonját. A gyanúsítottak pénzt is megpróbáltak levenni a bankkártyáról, azonban nem jártak sikerrel.

A 20 éves konyári férfit, valamint fiatalkorú társát a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit a bíróság 2020. szeptember 25-én elrendelt. Mindketten beismerő vallomást tettek, majd megmutatták, hogy hova rejtették a mobiltelefont, amit a nyomozók lefoglaltak.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást velük szemben.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat