Ma: 2019.03.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Majdnem halálra késelte vitapartnerét egy 18 éves férfi
HP 2018.02.19. 7:03:00

Rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a rendőrök azt a 18 éves fiatalembert, aki kevés híján halálra késelt egy középkorú férfit, Kalocsán.A mentőket és a rendőrséget szombaton, 19 óra óra körül riasztották a Bács-Kiskun megyei városba, mert késelésbe torkollott egy vita az egyik lakóház udvarán.

A nyomozás adatai szerint egy 18 éves férfi és a 47 éves sértett között alakult ki szóváltás, ami dulakodásba torkollott. Végül a fiú magához vett egy kést, amivel - két alkalommal - megszúrta vitapartnerét, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett.

A gyanúsított cselekménye után elmenekült a helyszínről, de a kiérkező járőrök alig fél órával később, a közelben elfogták.

A támadót életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat