Ma: 2020.10.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Megkéselte ismerősét egy 19 éves férfi Tatabányán - őrizetbe vették
Privatkopo.hu 2020.09.24. 15:36:00

Életveszélyt okozó testi sértés kísérlet bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 19 éves férfi ellen.A gyanú szerint 2020. szeptember 23-án, délután D. Krisztián az utcán szóváltásba került több ismerősével, és egyiküket a nála lévő késsel megszúrta, majd elmenekült a helyszínről.

Az esetről az egyik szemtanú tett bejelentést. A rendőröknek mindössze másfél órára volt szükségük arra, hogy elfogják a feltételezett elkövetőt. A helyszín közelében a kést is megtalálták, amit lefoglaltak.

A 19 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését. D. Krisztiánt a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat