Ma: 2019.05.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Bejáratott koreográfia: először cigarettát kért a 17 éves „juniorbűnöző”, majd pénzt követelt, veréssel fenyegetőzött
Privatkopo.hu 2018.11.15. 5:10:00

Egy 17 éves fiú cigarettát és pénzt kért, majd veréssel fenyegetőzött. A balmazújvárosi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.A nyomozás adatai szerint 2018. április 30-án, 20 óra 30 perc körül tett bejelentést egy balmazújvárosi férfi a rendőrségen arról, hogy fiát és annak egyik barátját kirabolták.

A rendőrök az ügy felderítése során beszerzett információk alapján azonosították a rablás feltételezett elkövetőjét, akit még aznap elfogtak. A 17 éves fiút előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A hajdúnánási lakos beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a Keleti-főcsatorna hídja alatt cigarettát kért a sértettektől, majd pénzt követelt tőlük és veréssel fenyegette meg őket. A nyomozók a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették és vele szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat