Ma: 2018.12.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bilincsben a debreceni rablás gyanúsítottjai
Privatkopo.hu 2017.10.20. 4:54:00

A nyomozók másfél órán belül azonosították és elfogták azt a két balmazújvárosi fiatalt, akik a gyanú szerint kiraboltak egy idős férfit, Debrecenben - tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2017. október 19-én, délután arról, hogy Debrecenben, a Bartók Béla utcában egy idős balmazújvárosi férfit két ismeretlen megtámadott.

A 83 éves sértett elmondta, hogy a férfiak követhették őt, majd minden előzetes szóváltás nélkül fellökték és elvették a pénztárcáját, amelyben 80.000 forint volt. Az elkövetők a pénzzel együtt a közeli kórház irányába menekültek.

A rendőrök a bejelentést követően a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlenek felkutatása érdekében. A nyomozók másfél órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket a Külsővásár téri autóbusz-pályaudvar mellett lévő egyik sörözőben elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak.

A rendőrök a gyanúsítottak ruházatát átvizsgálták, amely során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított készpénz egy részét. A 19 éves J. Ádámot és a 18 éves N. Lajost a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a balmazújvárosi lakosokkal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat