Ma: 2020.08.31.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Intim fotókkal csaltak ki több millió forintot egy mosonmagyaróvári nőtől
Privatkopo.hu 2020.01.14. 16:24:00

2019 végén azzal kereste meg a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságot egy helybéli nő, hogy egy férfi több millió forintot csalt ki tőle azzal, hogy a róla készül, és több internetes portálra is kikerült intim fotóit eltüntesse.A nő beismerte, hogy egy korábbi ismerősének valóban küldött magáról intim fotókat, ezeket el is küldte neki a csaló. A nő nem ellenőrizte, hogy képei fent vannak-e a neten, a férfinak bemondásra elhitte, hogy feltöltötte azokat oda, majd több alkalommal is fizetett neki, hogy törölje azokat onnan.

Később a csaló a nő korábbi ismerőse feleségének adta ki magát, és azt állította: megtalálta a férjének korábban elküldött intim fotókat. Ezután azzal fenyegetőzött e-mailben, hogy amennyiben a nő nem fizet azokért, akkor a képek felhasználásával tönkreteszi a karrierjét. A nő a fenyegetés hatására ismét fizetett. 

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrség látókörébe került egy, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves győri férfi, akit a nyomozók 2020. január 13-án, Győrben igazoltattak, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra történt előállítását követően nagyobb kárt okozó csalás bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy miután megszerezte a nő képeit, azokkal csalta ki tőle a pénzt. Elismerte azt is, hogy egy kitalált néven szintén ő jelentkezett be a sértett korábbi ismerőse feleségeként, ezért az ilyen módon kicsalt pénz is az ő zsebébe vándorolt.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat