Ma: 2020.09.28.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Illatszereket rabolt egy „navajonki” Dombóváron
Privatkopo.hu 2020.05.22. 10:31:00

Egy helyi férfi követett el rablást egy dombóvári üzletben, de zsákmányának nem sokáig örülhetett, mert a rendőrök rövid időn belül megtalálták.Az egyik dombóvári üzlet alkalmazottja tett bejelentést 2020. május 20-án, a délelőtti órákban arról, hogy nem sokkal azt megelőzően ismeretlen személy a boltban ellopott csaknem egy tucatnyi illatszert, majd onnan fizetés nélkül távozni akart. Az áruház alkalmazottai megpróbálták visszatartani az elkövetőt, akivel szóváltásba kerültek. Az ismeretlen személy, azért, hogy a nála levő lopott holmikat megtartsa, előbb lökdösni kezdte az üzlet vezetőjét, majd egy alkalommal orrnyergen is ütötte. Ezt követően pedig elmenekült.

A dombóvári nyomozók az elsődleges intézkedések és adatgyűjtések eredményeként rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, egy 43 éves helyi lakost, akit a bűncselekmény elkövetése után két órán belül elfogtak.

A férfit rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során részben elismerte a bűncselekmény elkövetését. Tettét azzal magyarázta, hogy az üzletbe lopni ment, és miután lebukott, el akart menekülni a helyszínről.

A nyomozók őrizetbe vették a rablót, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat