Ma: 2020.05.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Húsforgató villával szúrta mellkason élettársa rokonát, majd kicsit megrugdosta
Privatkopo.hu 2020.04.08. 11:23:00

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 53 éves drégelypalánki lakos ellen. A nyomozók a jelenleg letartóztatását töltő férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldték.A férfi 2019. június 16-án, a délelőtti órákban, az otthonába hazaérve bántalmazta élettársa rokonát. A gyanúsított a fotelben ülő férfit fojtogatta, majd egy húsforgató villával mellkasán megszúrta. A gyanúsított az udvarra menekülő sértett után ment, ahol földre rántotta, megrúgta, valamint egy fejsze fokával a hátán megütötte. A helyszínre érkező rendőrök felszólítására hagyta abba a cselekményét a férfi, akit a rendőrök elfogtak, előállítását követően gyanúsítottként kihallgattak, és őrizetbe vettek.

A támadás következtében a sértett könnyű sérüléseket szenvedett, de az orvosszakértő véleménye alapján a súlyosabb sérülés elmaradása csak a véletlennek volt köszönhető.

A nyomozók a jelenleg letartóztatását töltő férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldték.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat