Ma: 2021.04.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
HÉV megállóban várakozó nő válláról rángatta le a táskáját, rablás miatt kezdeményezték a letartóztatását
Privatkopo.hu 2021.03.07. 7:19:00

A szigetszentmiklósi rendőrök 8 órán belül azonosították azt a rablót, aki egy HÉV szerelvényre várakozó nő válláról rángatta le a táskát.Munkába indulva, zenét hallgatva és telefonját babrálva várakozott a szigethalmi megállóban a 42 éves helyi nő, amikor 2021. március 5-én, 5 óra 20 perc körül egy férfi lépett mellé. „Elnézést” - közölte, majd megragadta a nő vállán lévő táskát és húzni kezdte. A nő próbálta megtartani, de az ismeretlen megrántotta és tulajdonosával együtt a sínekre húzta. A nő akkor engedte csak el táskáját, amikor megbotlott és elesett.

Támadója menekülni kezdett a zsákmánnyal, miközben a nő hiába ordítozott segítségért, a megállóban szintén a szerelvényre várakozó férfi nem lépett közbe - későbbi elmondása szerint nem látott semmit, kiabálást hallott ugyan, de azt hitte, fiatalok hangoskodnak.

Míg a sértett rendőrt hívott, támadója a közeli szántóföld felé szaladva elmenekült a helyszínről.

A szigetszentmiklósi rendőrök személyleírást kaptak a támadóról, a menekülési útvonalra is kiterjesztett helyszíni szemlén pedig találtak egy piros sapkát és egy bélelt kabátot - a sértett által leírt támadó is ilyet viselt. Meglett a táska is, a szántóföldön hevert eldobva, a benne lévő értékek (bankkártyák, igazolványok, gépkocsi indítókulcs, pénztárca) hiánytalanul megkerültek.

Az összegyűjtött információk és a ruhadarabok alapján a rendőrök forró nyomon indulva néhány óra alatt eljutottak egy 23 éves tököli férfiig, akit elfogtak és előállítottak.

M. János nem tett panaszt gyanúsítása ellen, beismerő vallomásában megbánásról és arról beszélt, nem volt teljesen önmaga. Elmondása szerint az előző éjszakát kristály szívásával töltötte, bele sem gondolt, mit csinál. Menekülés közben jött rá, hogy mit tett, eldobta a táskát, a sapkát és a kabátot.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság az őrizetbe vett M. János ellen rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat