Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Házában alvó nőt fosztott ki egy „navajonki” Jobbágyiban
Privatkopo.hu 2020.09.26. 9:37:00

Egy nő tett bejelentést 2020. szeptember 25-én, 11 óra 30 perckor arról, hogy családi házából ismeretlen személy eltulajdonította a mobiltelefonját.A pásztói nyomozók az adatgyűjtés eredményeként beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves jobbágyi lakost.

A férfi 2020. szeptember 25-én, délelőtt, a nyitott ajtón át bement egy Jobbágyiban lévő családi házba, ahol a szobában, az alvó sértett mellől, a szekrényen elhelyezett mobiltelefont magához vette, majd a helyszínről távozott.

A rendőrök a jobbágyi lakost elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és - mivel ellene több vagyon elleni bűncselekmény miatt eljárás van folyamatban - őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat