Ma: 2021.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Késsel fenyegette volt párját és annak élettársát egy 66 éves férfi
Privatkopo.hu 2021.01.16. 10:13:00

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság azzal gyanúsít egy 66 éves férfit, hogy 2021 év eleje óta visszatérően zaklatja volt párját és annak jelenlegi élettársát, akiket egy alkalommal késsel is megfenyegetett.A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2021. január 2. óta napi szinten zaklatja, fenyegeti a nőt és élettársát azzal, hogy bántalmazni fogja őket, és tönkreteszi az életüket.

A férfi 2021. január 13-án, délelőtt megjelent a sértettek seregélyesi lakóházában, és egy kést a kezében tartva közeledett feléjük, közben hangoztatta, hogy megöli őket. A nő az udvarra rohant segítségért, és hívta a rendőrséget. A zaklató végül beült az autójába, és elhajtott a helyszínről.

A rendőrök még aznap elfogták és előállították az elkövetőt, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség kezdeményezésére az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, amit a bíróság 2021. január 15-én elrendelt.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat