Ma: 2019.06.17.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
380 forintért: két nő brutálisan összevert egy hajléktalant
Privatkopo.hu 2018.09.21. 7:44:00

Egy 32 és egy 33 éves békéscsabai nő május 1-jén, este, a békéscsabai Kossuth tér környékén egy sörözőben szórakoztak, majd ittas állapotban távoztak. A Kossuth téren, a sövénnyel félig elkerített helyen találtak rá az éppen lefeküdni készülő hajléktalan férfira, majd elszabadult a pokol.Az ügyészség tájékoztatása szerint az egyik nő két alkalommal, nagy erővel a földön fekvő sértett arcába rúgott, majd legalább háromszor a testébe is beletaposott, miközben azt kérdezte tőle, hogy van-e nála pénz.

A sértett hajléktalan a bántalmazás hatására elmondta, hogy van egy kevés pénze, mire a kabátjából kivették minden vagyonát, 380 forintot.

A másik nő még háromszor megrúgta, hogy ha van még pénz, adja azt is oda, de már nem volt több nála. Ezután az egyik vádlott sörrel lelocsolta a sértettet, majd magára hagyták, és a Szent István térre mentek szórakozni.

A bántalmazott férfi egy közelben járőröző rendőrnek elmondta a történteket, így a rendőrség rövid időn belül elfogta a nőket.

A hajléktalan 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett, valamint további sérüléseket az arcán, a mellkasán és a hátán.

Az ügyészség börtönben végrehajtandó szabadságvesztést kért a két nőre, és 250.000 forint bűnügyi költséget is meg kell fizetniük.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat