Ma: 2020.10.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Halálos fenyegetések kíséretében, erőszakkal akarta elvenni egy 10 éves kislány telefonját egy 16 éves lány Miskolcon
Privatkopo.hu 2020.09.24. 15:10:00

A miskolci rendőrök őrizetbe vettek egy 16 éves lányt - a megalapozott gyanú szerint erőszakkal és fenyegetéssel akarta elvenni egy 10 éves kislány mobiltelefonját egy lépcsőházi liftben.A megalapozott gyanú szerint a kamasz lány 2020. szeptember 22-én, 16 óra után az utcán követni kezdett egy 10 éves kislányt, akivel először az egyik társasházba, majd az ott üzemelő liftbe lépett be együtt.

A liftben megpróbálta erőszakkal elvenni a gyermek mobiltelefonját, majd életveszélyesen megfenyegette. A készüléket a sértett dulakodás közben elejtette, de - mivel a felvonó még nem indult el - gyorsan felkapta, és kiszállt. Ezt követően felszaladt az emeletre, ahol a lakásuk található, és elmondta szüleinek a vele történteket.

A kislány nevelőapja az utcán utolérte, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a támadót.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vétele mellett - indított eljárást a 16 éves helyi tinédzserrel szemben.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat