Ma: 2021.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Helyreigazítás
Privatkopo.hu 2021.01.18. 4:59:00

Gyöngyösi Károly rendőr ezredes, a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti főosztályvezetője az alábbi helyreigazítás közlését kérte.„A 2021.01.10-én a Privatkopo.hu internetes oldalon „Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője” címen közölt cikkben a portálnak nyilatkozó hölgy (az elégetett milliárdos nagyvállalkozó lánya) hamis színben tüntette fel a következő valós tényeket: „Gyöngyösi Tünde testvére a TEK műveleti főosztályvezetője, Gyöngyösi Károly ezredes”; „Tünde több alkalommal kijelentette, hogy szól a testvérének, aki intézkedni fog - de soha nem történt semmi. Vagyis történt: láthatatlan kezek fékezték a rendőrség munkáját, nehezítették a nyomozásokat”.

Ezek az állítások Gyöngyösi Károly rendőr ezredest, a TEK műveleti főosztályvezetőjét olyan hamis színben tüntették fel, mintha igazoltan bármilyen köze lenne az ügyhöz, illetve mintha igazoltan az ügyben bármilyen intézkedést tett volna. Ezzel szemben a valós tény az, hogy Gyöngyösi Károlynak semmi kapcsolódása, köze nincs az ügyhöz.”

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat