Ma: 2019.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Közveszélyokozás bűntett kísérlete miatt bűnügyi őrizetbe vettek egy lepsényi gyagyást
Privatkopo.hu 2019.01.02. 16:44:00

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszélyokozás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 47 éves lepsényi lakos ellen, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vettek.A gyanúsított 2018. december 31-én - 5 óra és 13 óra 30 perc közötti időben - egy mezőszentgyörgyi lakóházba behatolt, majd a fürdőszoba falára felszerelt gázkészülék gázvezetékét kilyukasztotta, a gázömlés közelébe pedig égő viaszgyertyát helyezett el.

A helyiségben detonáció következett be, amely a mennyezetet is megrongálta. Az ingatlan lakója hazaérkezésekor erős gázszagra lett figyelmes, ezért azonnal elzárta a gázcsapot és bejelentést tett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtést követően egy napon belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak, a rendőrkapitányságra előállítottak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A nyomozók az esettel összefüggésben előterjesztést tettek a lepsényi lakos letartóztatásának indítványozására.  

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat