Ma: 2020.10.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Közérdekű címek, telefonszámok
13 éves kislánnyal szemben követett el szexuális visszaélést egy 34 éves szörnyeteg - csak felfüggesztettet kapott
Privatkopo.hu 2020.09.28. 10:18:00

A Nagyatádi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt őrizetbe vétele alatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 34 éves Nagyatád környéki férfit, aki egy 13 éves kislányt rontott meg. Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték és hazaengedték.A vádlott családi ismerőse volt kislánynak, akinek tisztában volt az életkorával és azzal is, hogy a sértett mélyebb érzelmeket táplál iránta. 2020 nyarán ezt használta ki a vádlott, amikor az egyik este a sértett felkereste őt, akivel előbb beszélgetni kezdett, majd idővel a beleegyezésével közösültek is.

Az eset 2020 szeptemberében is megismétlődött. A vádlott egy összejövetelen vett részt a sértett családjánál, amikor a hajnali órákban észrevette, hogy a család valamennyi tagja elaludt, ezért bement a kiskorú sértett szobájába, ahol ismételten a beleegyezésével közösült vele. Ekkor azonban megzavarta őket a sértett édesanyja, és a vádlott - azért, hogy elkerülje a lebukást - gyorsan felöltözött, majd távozott a házból.

A történtek másnapján fény derült a vádlott cselekményére, ezért a nagyatádi rendőrök még aznap őrizetbe vették a büntetlen előéletű férfit, aki a nyomozás során beismerő vallomást tett.

A Nagyatádi Járásbíróság 2020. szeptember 25-én megtartott tárgyaláson - az ügyészi váddal egyezően - bűnösnek mondta ki a férfit, akit 1 év és 10 hónap börtönbüntetésre ítélt, amelynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette, továbbá eltiltotta a vádlottat minden olyan tevékenység gyakorlásától, amely 18. életévét be nem töltött személy nevelésével kapcsolatos.

Az ítélet jogerőre emelkedett.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat