Ma: 2019.12.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Politika és bűnözés
Fiúért kaptak hajba a szerelmes lányok
Privatkopo.hu 2019.11.10. 11:29:00

2019. január 9-én szóváltás alakult ki két fiatalkorú lány között az egyik kunszentmiklósi közintézményben. A vitat tárgyát egy fiú képezte.A lányok hangosan kiabáltak, szidalmazták egymást, majd kölcsönösen egymás haját húzták. Agresszív magatartást tanúsítottak még akkor is, amikor az intézmény egyik dolgozója szét akarták őket választani. A 17 éves szabadszállási lány pofon is vágta a vele egykorú tatárszentgyörgyi barátnőjét. Mindez megbotránkozást keltett a helyszínen tartózkodó emberekben.

A kunszentmiklósi nyomozók - garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - gyanúsítottként hallgatták ki a fiatalkorúakat.

A szabadlábon védekező lányok ügyében a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal átadták a Kunszentmiklósi Járási Ügyészségnek.     

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat