Ma: 2019.06.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Régi idők nagy bűnügyei
Egy ferencvárosi sörözőben buktak le a drogdílerek
Privatkopo.hu 2018.11.29. 9:12:00

A budapesti nyomozók befejezték annak a hét férfinak az ügyét, akik Magyarországon új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói 2017. március 8-án elfogtak hét férfit, akik Budapesten, Makón, Kiskunhalason és Turán új pszichoaktív anyagot árultak.

A dílerek a szert - továbbértékesítés céljából - egy ferencvárosi vendéglátóhelyen vették át a söröző tulajdonosától és üzlettárástól, ekkor érték őket tetten a nyomozók. A rendőrök a terjesztőknél és a sörözőben 11,82 gramm marihuánát, több mint három kilogramm új pszichoaktív anyagot, valamint közel hatmillió forint készpénzt és valutát találtak.

Az új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratot a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat