Ma: 2021.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a bíróság Donáth László lelkészt
Privatkopo.hu 2021.02.24. 14:59:00

Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt - nem jogerősen - felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Donáth László evangélikus lelkészt, az MSZP volt parlamenti képviselőjét a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság - értesült a Pesti Srácok.Donáth Lászlót 2019 nyarán, a TV2-nek nyilatkozva vádolta meg zaklatással egy munkatársa. Később a lelkész több más munkatársa is hasonló esetekről számolt be.

A Fővárosi Főügyészség megerősítette Donát László nem jogerős ítéletének hírét. Tájékoztatásuk szerint a bíróság másfél év szabadságvesztést szabott ki Donáth Lászlóra, amelynek végrehajtását két és fél év próbaidőre felfüggesztették.

A bíróság az ügyészi indítvánnyal teljes mértékben egyező büntetést szabott ki, tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésében, ezért az ügyészség nem is kéri tárgyalás megtartását, ám a vádlott és védője még kérvényezheti ezt, ezért a végzés nem végleges.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat