Ma: 2020.10.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Bujkál a balatonszárszóiak kérdései elől az új polgármester - két rokona is az önkormányzat konyháján dolgozik
Privatkopo.hu 2020.09.27. 7:11:00

Közel egy évvel az új polgármester beiktatása után sem nagyon tudnak semmit a balatonszárszóiak Balatonszárszó dolgairól. Merthogy Fekete János polgármester tavaly őszi megválasztása óta közmeghallgatást nem tartott, a testületi ülésekről pedig már - amióta ő van hivatalban - nem adnak közvetítést. Mintha menekülne a közvetlen beszélgetések, a választók kérdései elől.A helyi ügyekről is rendre más nyilatkozik helyette. Igaz, néhány napja készítettek vele egy  fura „interjút”. A kérdések után ugyanis papírról olvasta fel, furcsa hangsúlyozással a válaszokat.

Ezután nem csoda, hogy a hozzá intézett, eleddig megválaszolatlan kérdéseket egy papírlapra kinyomtatták és kihelyezték ismeretlen választópolgárok Balatonszárszó néhány forgalmas pontjára, például a buszmegállónál és a helyi művelődési ház ajtajára (fotónkon).

A kifüggesztett lapokon olvasható kérdések:

Kérdések Fekete János polgármester úr részére:

1. Igaz-e, hogy kérte a felvételét a Fideszbe, de nem vették föl?

2. Igaz-e, hogy azért nem közvetíti a szárszói tévé a testületi üléseket, mert a kábelek nem érnek le a földszintre? (Esetlegesen vehettek volna kábeleket, de egyszerűbb az emeleti tanácsteremben megtartani az üléseket.)

3. Azt ígérték a választás előtt, hogy havonta beszámolnak a település pénzügyeiről, ez azóta sem történt meg. Miért?

4. Nem tartja összeférhetetlennek, hogy a felesége és a testvére még mindig az önkormányzat konyha munkatársai? Várható, hogy lesz még, aki az önkormányzattól kap majd fizetést a családjában?

Nem tudni, hogy a kérdések megfogalmazója kap-e valaha is válaszokat a hallgatag településvezetőtől...

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat