Ma: 2021.04.09.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Feka Melinda egyre ramatyabb állapotban szökik meg a kórházból (fotók)
Privatkopo.hu 2021.04.07. 9:52:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Feka Melinda eltűnése ügyében.A rendelkezésre álló adatok szerint a 27 éves nő 2021. április 5-én, 16 óra 10 perc körül, egy Budapest VIII. kerületi kórházból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök jelenleg is keresik.

Feka Melinda 160-170 cm magas, rövid hajú. Eltűnésekor fekete felsőt, fekete nadrágot és papucsot viselt - közölte a rendőrség.

Feka legutóbb két hete, március 24-én lépett le ugyanonnan, akkor világos kabátot, papucsot, fején kendőt viselt, és ezzel a fotóval körözték:
 

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat