Ma: 2019.03.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Fegyveres rablót keres a rendőrség (fotó)
police.hu 2018.02.21. 7:40:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya fegyveres rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi 2018. február 15-én, 11 óra 30 perckor, egy Budapest XI., Bocskai úti ékszerüzletben fegyverrel - vagy annak utánzatával - a bevételt és az arany ékszereket követelte, majd azokkal elmenekült a helyszínről.

Az férfiről fényképfelvétel készült.

Az elkövető körülbelül 30-40 éves, 180 centiméter magas, szemüveges, vörös hajú, szakállas férfi. Az elkövetéskor fekete sapkát, fekete kabátot, fekete bőrkesztyűt, szürke nadrágot viselt és egy kék-fekete színű sporttáska volt nála.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat