Ma: 2020.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Brutálisan bántalmazta élettársát és annak kutyáját egy esztergomi „férfi”
Privatkopo.hu 2020.02.20. 9:36:00

Az ügyészség kapcsolati erőszak, állatkínzás és garázdaság miatt vádiratot nyújtott be egy férfival szemben, aki rendszeresen bántalmazta élettársát és annak kiskutyáját azért, hogy élettársa fájdalmát fokozza.A vádirat szerint a férfi és a nő Esztergomban éltek, a férfi 2019 elejétől élettársával napi rendszerességgel ordítozott, becsmérelte őt, valamint rendszeresen és durván bántalmazta (megrúgta, megütötte, fojtogatta és a falhoz vágta) a nő kiskutyáját, hogy ezzel fájdalmat okozzon a nőnek.

A férfi nem engedte meg élettársának, hogy bárkivel kapcsolatba lépjen, beszélgessen, telefonon kapcsolatot tartson, barátokat szerezzen, nem járhatott senkihez, és nem fogadhatott vendégeket. A nőnek be kellett számolnia arról, hogy mikor hová megy, és ha a férfi tudta nélkül ment el otthonról, akkor telefonon felhívta és sértegetve követelte a hazatérését

A férfi 2019. július 19-én, 18 óra körül ittasan érkezett haza közös lakásukba, ahol élettársát különösebb ok nélkül szidta, becsmérelte. A nő ekkor felszólította, hogy költözzön el a lakásból. A férfi ezután az ebet elvette élettársa kezeiből, eközben a nőt is megütötte, a kutyát pedig a lakásból a nyitott folyosóra vitte, és onnan - több mint 4 méter magasságból - kihajította az utcára.

A társasház egyik lakója felszólította a férfit, hogy ne bántsa a kutyát, mire vele is kiabálni kezdett, és megöléssel is fenyegette. 

A férfi két járókelőre is rátámadt, az egyiket két kézzel a földre rántotta, megpróbálta megütni, majd eközben egy járókelő nőt is a földre rántott, aki babakocsiban a csecsemőjét tolta. Három járókelő férfi sietett a babakocsis nő segítségére, amely után az elkövető a helyszínről elmenekült.

Az ügyészség indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit végrehajtandó szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat