Ma: 2021.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Emberölés Balatonszemesen
Privatkopo.hu 2021.01.19. 10:14:00

Idegenkezűség gyanúja merült fel egy balatonszemesi férfi halálával kapcsolatban. Az áldozat fiát a rendőrök elfogták.A nyomozás adatai szerint 2021. január 18-án, a késő esti órákban egy helyi férfi családi veszekedés során - eddig tisztázatlan körülmények között - életét veszette.

A siófoki rendőrök a sértett egyik fiát elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Mivel az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A nyomozati cselekmények jelenleg is folyamatban vannak.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat