Ma: 2018.12.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Előzetes letartóztatásban a zsámboki emberölés gyanúsítottjai
HP 2017.10.18. 7:43:00

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a hétvégén, Zsámbokon elkövetett emberölés feltételezett végrehajtóját és bűnpártolással meggyanúsított segítőjét is.A rendőrségre vasárnap, reggel érkezett bejelentés arról, hogy holtan találtak egy idős asszonyt a zsámboki otthonában.

Az már a helyszínen kiderült, hogy a sértett halálát idegenkezűség okozta. A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai azonnali adatgyűjtésbe kezdtek, így a bejelentést követő két órán belül igazoltattak a település belterületén egy encsi lakost. A nyomozás eddigi adatai szerint a gyilkosságot a 24 éves férfi követte el, aki a kérdéses éjszaka olyan súlyosan bántalmazta a 88 éves sértettet, hogy az asszony a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök rajta kívül előállítottak egy fiatalkorú hernádnémeti fiút is, őt bűnpártolással gyanúsítják.

A nyomozó hatóság kezdeményezte mindkét gyanúsított előzetes letartóztatását is, amit tegnap elrendelt az illetékes bíróság. A további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szakértők bevonásával folytatja.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat