Ma: 2019.08.21.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Ruhavásárlással hangolt a karácsonyra ez a cigány nő, de az ünnepi hangulatban elfelejtett fizetni (fotó)
Privatkopo.hu 2018.12.23. 5:38:00

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.A nyomozóhatóság tájékoztatása szerint a nő több ruhaneműt is ellopott 2018. december 21-én, 16 óra 30 perc körül, a Budapest VIII. kerületében található bevásárlóközpont egyik üzletéből.

Az ismeretlen elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

A nő körülbelül 25 éves, 165 centiméter magas, hosszú, fekete hajú. Az elkövetéskor fekete pulóvert, piros télikabátot, farmernadrágot és barna bakancsot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat