Ma: 2021.02.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt elrendelték egy 34 éves férfi letartóztatását
Privatkopo.hu 2021.01.09. 5:23:00

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy férfit 2021. január 1-jén, éjszaka, egy esztergomi munkásszállóról. A kiérkező járőröknek a szemtanúk balesetre hivatkoztak, ám az esztergomi rendőrök ellentmondásokat fedeztek fel az elmondottakkal kapcsolatban.A rendőrök az esettel összefüggésben részletes adatgyűjtést végeztek, és kiderült, hogy a férfi sérüléseit egy szintén a munkásszállón lakó férfi okozta.

A 34 éves O. Tamás a gyanú szerint megütötte ismerősét, aki hanyatt esett, és bevágta a fejét a padlóba. A férfit az esztergomi rendőrök 2021. január 5-én előállították, majd átadták őt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak, akik életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

O. Tamást a rendőrség gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását, amelyet az illetékes bíróság 2021. január 8-án elrendelt.

 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat