Ma: 2020.08.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Együtt italoztak, majd kirabolták
Privatkopo.hu 2019.12.12. 14:48:00

Egy férfi hívta a rendőrséget 2019. december 11-én, 23 óra körül és arról tett bejelentést, hogy korábban együtt szórakozott két férfival, akik a mulatozást követően Debrecenben, a Hatvan utcán hátulról megütötték és a zsebéből ellopták a telefonját.Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek és meghallgatták a sértettet, majd a kapott személyleírás alapján keresni kezdték a támadókat, akiket néhány percen belül a Piac utcán elfogtak.  

A rendőrök előállították a két férfit, majd gyanúsítottként kihallgatták őket.
A 33 és 28 éves hajdúhadházi lakosokat a nyomozó hatóság őrizetbe vette és előterjesztést tesz letartóztatásuk indítványozására.
A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály velük szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat