Ma: 2021.01.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Egyetlen ütéssel okozott maradandó fogyatékosságot
Privatkopo.hu 2020.11.20. 14:26:00

A Székesfehérvári Járási Ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki - egy vitát követően - az utcán bántalmazta ismerősét.A vádirat szerint a 24 éves férfi 2019. július 14-én, este, Székesfehérváron, az utcán összetalálkozott ismerősével, akivel egy korábbi nézeteltérés miatt vitatkozni kezdett. A sértett a vitát abbahagyta, távozni akart, azonban a férfi utánaszaladt, lendületből ököllel arcon ütötte, amelytől a sértett megtántorodott, majd elmenekült a helyszínről.

A bántalmazás következtében a sértett állkapcsa eltörött, a kórházi műtét során a bölcsességfogát el kellett távolítani.

A vádlott korábbi szabadságvesztés büntetésből történt feltételes szabadságra bocsátásának hatálya alatt követte el a bűncselekményt.

Az ügyészség vádiratában az elkövetővel szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, valamint a feltételes szabadság megszüntetését indítványozta.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat