Ma: 2020.11.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Igazoltatásból lebukás: drog lapult a vonaton utazó 19 éves férfi csomagjaiban
Privatkopo.hu 2020.10.25. 10:08:00

Vonaton bukott le az a budapesti férfi, akit a váci rendőrök igazoltattak. Az irataival semmi probléma nem volt, csomagjainak tartalmával annál inkább.Szlovákia felől utazott a 19 éves férfi, amikor a szobi megállónál a váci rendőrök rutinszerű ellenőrzést végeztek nála.

A fülkében átnézett igazolvány rendben volt, két táskája azonban - mint utóbb kiderült - illegális szert rejtett. Tömött sporttáskájában és hátizsákjában egy-egy fekete nejloncsomag lapult. Az összesen bruttó 3,2 kilogramm kábítószergyanús anyagot lefoglalták, az utast előállították. A növényi törmeléket igazságügyi vegyész-szakértő vizsgálja, a férfit nyomozók hallgatták ki.

Rövid vallomása arról szólt, magának hozta az anyagot, saját felhasználásra, a gyanúsítás ellen panaszt nem tett.

Az őrizetbe vett férfi ellen kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Váci Rendőrkapitányság.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat