Ma: 2019.03.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Kifosztás a debreceni kórházban
Privatkopo.hu 2018.04.19. 13:39:00

A helyi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit és 17 éves társát, akik a megalapozott gyanú szerint egy egészségügyi intézményből tulajdonítottak el mobiltelefonokat.A debreceni kórház ápolónője tett bejelentést a rendőrségre 2018. április 18-án, 2 óra körül arról, hogy a munkahelyén ismeretlenek eltulajdonították a mobiltelefonját, valamint azt is elmondta, hogy már több beteg is jelezte, hogy ők sem találják a telefonjaikat.

A rendőrök ezt követően széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekményekkel megalapozottan gyanúsítható 19 éves D. Gézát és 17 éves társát. A debreceni járőrök a kapott személyleírás alapján a két fiatalt még aznap elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a két fiatal a kórház egyik kórtermébe bement és az alvó betegek szekrényeiről lopták el a mobiltelefonokat. A gyanúsítottak távozáskor észrevették az ápolónő nővérpultban hagyott telefonját is, így azt is eltulajdonították. Az eddigi adatok szerint a 19 éves bojti férfi és fiatalkorú debreceni társa több hasonló bűncselekmény elkövetésével is kapcsolatba hozható.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottakkal szemben hat rendbeli kifosztás bűntett, valamint két rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat