Ma: 2020.12.05. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Partnerek
Kirabolták, majd a csalánosba lökték - vádemelés két „c-típusú” fiatalkorúval szemben
Privatkopo.hu 2020.05.23. 7:10:00

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a két fiatalkorúval szemben, akik tavaly novemberben egy ismerősüket rabolták ki, majd a csalánosba lökték, súlyos fulladásos rohamot kiváltva ezzel a sértettnél.A vádirat szerint a két vádlott 2019. november 21-én, 20 órakor találkozott a sértettel egy Csongrád megyei kisváros benzinkútjánál, mivel utóbbi kölcsön akart kérni tőlük. A találkozás során azonban a vádlottak kiabálni kezdtek a sértettel egy korábbi sérelem okán, valamint fenyegetni kezdték őt azzal, hogy megölik. Ezt követően megütötték a sértettet, földre nyomták, majd egyikőjük lefogta, amíg társa átkutatta zsebeit és elvette a sértett mobiltelefonját.

A vádlottak - mielőtt a helyszínről távoztak volna - a sértett a közeli csalánosba lökték, akinek ettől súlyos fulladásos, asztmás rohama lett.

A vádlottak a sértettnek 42 ezer forintos kárt, valamint 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okoztak. Az eljárás során a kár nagy része megtérült.

A járási ügyészség a két fiatalkorút társtettességben elkövetett rablás bűntettével vádolja.

A vádlottak bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat