Ma: 2021.01.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Privatkopo.hu 2020.09.15. 14:44:00

Sérelmezte a cigarettát kérő férfi, hogy csak egy szálat ad neki a sértett, súlyos verekedés tört ki. A Fővárosi Főügyészség letöltendő börtön kiszabását indítványozza a támadókkal szemben.A vádirat szerint egy 26 éves férfi 2018. szeptember 9-én, az esti órákban, a Budapest VI. kerületi Szondi utcában cigarettát kért egy másik férfitól, a sértettől.

A sértettnél nem volt dohánytermék, de felajánlotta, hogy vásárol és abból ad az őt leszólítónak. Együtt elmentek egy dohánybolthoz, amely előtt a huszonhat éves férfi találkozott két, szintén huszonéves férfi ismerősével. A sértett cigarettát vásárolt, amelyből azonban csak egy szálat akart adni, ezért a huszonhat éves férfi ököllel többször megütötte. Társai is közbe avatkoztak és együtt súlyosan bántalmazták a sértettet. A bántalmazott koponyacsontja eltört, így közvetett életveszélyes állapotba került. A dohánybolt alkalmazottja kijött a boltból, a vádlottak azonban elhagyták a helyszínt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították és elfogták a három támadót, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

A Fővárosi Főügyészség a három bántalmazó ellen társtettesként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje a vádlottakat letöltendő börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Az életveszélyt okozó testi sértést a törvény kettőtől nyolc évig tartó szabadságvesztéssel fenyegeti.

 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat