Ma: 2020.06.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Nyolcmillió forint értékű kokaint találtak egy brazil nő testében Ferihegyen
index.hu 2019.04.25. 12:20:00

Nyolcmillió forint értékű kokaint talált a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy nő testében.A brazil nő Sao Paulóból, Zürichen keresztül érkezett a budapesti repülőtérre, ahol a pénzügyőrök igazoltatták, és átvizsgálták a csomagjait, ruházatát, mert gyanús volt a viselkedése.

A pénzügyőrök a vizsgálat során nem találtak kábítószergyanús anyagot, de a nő viselkedése arra utalt, hogy a testében kábítószert rejthetett el, ezért a Semmelweis Egyetemre vitték CT-vizsgálatra.

A CT 10-11 darab idegen testet mutatott a nő testüregének alsó részében, ahonnan végül 13 darab, összesen mintegy 410 gramm, gumi óvszerbe csomagolt, zselészerű kokain került elő. A kokain feketepiaci értéke meghaladja a nyolcmillió forintot.

A NAV munkatársai a nő ellen kábítószer-birtoklás miatt feljelentést tettek a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozóinál.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat