Ma: 2018.12.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Impresszum
Boxerrel fenyegetőztek, fiatalokat raboltak ki
Privatkopo.hu 2018.02.20. 8:59:00

A pesterzsébeti rendőrök befejezték annak a férfinak és társainak az ügyét, akik buszmegállókban raboltak ki fiatalokat. A nyomozóhatóság vádemelést javasol a gyanúsítottakkal szemben.A nyomozás adatai szerint a 37 éves M. László, húga, a 31 éves M. Klaudia és társuk, a 38 éves H. Alfonz 2017. november 25-én, délután, Pesterzsébeten három fiatalt rabolt ki. A háromfős társaság először egy buszmegállóban várakozó fiúhoz lépett és pénzt követelt tőle. M. László ezután a nála lévő boxerrel megfenyegette a sértettet, aki ennek hatására átadta a pénzt, majd elszaladt a helyszínről. A bűncselekményt egy buszmegállóban várakozó lány is látta, aki megpróbálta értesíteni a rendőröket, de H. Alfonz kivette a kezéből a mobiltelefont és eldobta.

Az elkövetők ezután a Sósfürdő utcai megállónál két fiút fenyegettek meg, majd átkutatták a zsebeiket és az egyiktől elvették a mobiltelefonját. A kiérkező rendőrök a kapott személyleírások, valamint a kamerafelvételek alapján egy óra múlva, Budapest XX. kerületében, a Jókai Mór utcában elfogták a két férfit és a nőt. A gyanúsítottak kihallgatásakor egy újabb sértett jelentkezett, akit a budapesti elkövetők hasonló módszerrel raboltak ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a csoportosan, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt indított nyomozást a napokban befejezték és a keletkezett iratot vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére - tájékoztatott a rendőrség.
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat