Ma: 2020.07.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Partnerek
„C-típusú” eset: Klaudia az utcán rabolt ki egy idős férfit
Privatkopo.hu 2020.05.25. 9:57:00

A rendőrségre 2020. május 23-án, 19 óra 20 perckor érkezett a bejelentés, hogy Salgótarjánban, az utcán egy idős férfit ismeretlen lány kirabolt.A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves helyi lakost.

A nő a bejelentést megelőzően az utcán gyalogosan közlekedő sértett mögé lépett, akit a vállánál fogva a földre rántott, és a nadrágja zsebéből kivette a pénztárcáját, majd a benne lévő készpénzzel a helyszínről elszaladt.  

Az egyenruhások B. Klaudiát a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat