Ma: 2019.07.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
14 év fegyházbüntetést kért az ügyészség a 17 éves Csenge életét kioltó drogos Bialkó Rolandra
Blikk 2019.03.22. 8:03:00

Másfél év után először találkozott a bíróság folyosóján a 2017-ben, Borsodnádasdon brutálisan megölt K. Csenge (†17) édesanyja és a fiatal lány meggyilkolásával vádolt Bialkó Roland szülei.Az áldozat anyja egy percig sem habozott: a fiú családjához lépett, kezében lánya fényképével. A kővé dermedt házaspár szólni sem tudott, amikor Farkas Róza közölte velük: egyszer sem kértek bocsánatot, pedig ugyanazon a településen, Borsodnádasdon élnek. A zokogástól szinte reszkető nő nem várt már hasonló gesztusra, mindössze annyit kért, hogy jól nézzék meg lánya bekeretezett fényképét.

A drámai pillanatok után pár perccel bilincsben a tárgyalóterem felé vezették Bialkó Rolandot (21). Az anya neki is közvetlen közelről megmutatta Csenge portréját, miközben azt mondta: „Nézd, kit öltél meg!”

Bialkó Roland próbálta elfordítani a fejét, hogy ne kelljen a lány képére néznie. A tárgyalás szünetében Farkas Róza a legmélyebb érzéseiről beszélt.

- Egy éve pszichiátrián kezelnek, már tudom, milyen a pokol. Amikor néha hazamegyek, naphosszat csak nézek ki az ablakon, várom haza a kislányomat. Nagyon erős orvosságokat kapok, de így sem tudok aludni, egyfolytában hallom, ahogy kiabál: „Anya, anya!” - mondta a megtört édesanya.

Hozzátette: a településről nem költözik el.

- A gyilkos anyja a házunktól 200 méterre dolgozik, mégsem jött be egyszer sem, hogy beszéljünk - mesélte Róza, aki azt is sérelmezi, hogy sokan rá és a családjára neheztelnek, mert nem vettek elégtételt a gyilkossággal vádolt fiatal családján.

2017. szeptember 4-én Csenge lemeztelenített holttestét egy vízgyűjtő aknában találták meg. 

A lány előző nap a barátaival sütögetett, majd találkozott Bialkó Rolanddal, aki alkoholt fogyasztott és kábítószeres cigarettát is szívott. A két fiatal összeveszett: a fiú arcon ütötte a lányt, majd bedobta az aknába. Csenge halálát fulladás okozta. Roland végig tagadta, hogy ő végzett a lánnyal. Azt állította, miután beszélgettek, különváltak, majd később, amikor egy erdős részen sétált, megtalálta hason fekve Csengét. Mivel nem volt a lánynak pulzusa, megrémült, ezért a testet ijedtében a vízgyűjtő aknába dobta.

Az ügyészség a vádlottal szemben 14 évnyi fegyházbüntetést, mellékbüntetésként a közügyektől való eltiltást indítványozott - írja a Blikk.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat