Ma: 2020.08.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Befejezték a nyomozást az afgán erőszakoló ügyében
Privatkopo.hu 2019.04.18. 8:48:00

A belvárosi nyomozók befejezték annak az afgán férfinak az ügyét, aki egy Budapest V. kerületi gyorsétterem mosdójában szexuális aktus eltűrésére kényszerített egy nőt, két alkalommal pedig szeméremsértő módon viselkedett. A „hálás” oltalmazottat Linz környékén, egy vonaton fogták el az osztrák rendőrök.Ahogy arról korábban beszámoltunk: egy 18 éves afgán férfi 2018 júniusában, Budapest VII. kerületében két alkalommal is szeméremsértő módon viselkedett. Ezt követően 2018. szeptember elején, egy belvárosi gyorsétterem mosdójában szexuális aktus eltűrésére kényszerített egy nőt. A bűncselekményt követően a férfi elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ügyben külön nyomozócsoportot hozott létre és megkezdte az elkövető felkutatását.

Az afgán férfi azonosítását követően, elfogatóparancsot adtak ki ellene, amely alapján végül az osztrák rendőrök fogták el 2018. szeptember 10-én, Ausztriában, Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton.

Az osztrák kollégák kiadatási eljárás keretében 2018. november 9-én Hegyeshalomnál átadták az afgán férfit a budapesti nyomozóknak, akik előállították a BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságra. A belvárosi rendőrök az afgán állampolgárt őrizetbe vették és két rendbeli szeméremsértés, egy rendbeli szexuális erőszak, valamit egy rendbeli személyi szabadság megsértése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat