Ma: 2020.05.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Rendőrségi hírek, közlemények
Életveszélyt okozó „baráti” késelés
Privatkopo.hu 2019.02.12. 6:52:00

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 21 éves jobbágyi lakos ellen.A nyomozás adatai alapján a férfit 2019. február 10-én, 22 órakor lakásán felkereste barátja, aki többszöri felszólítás ellenére sem távozott otthonából.

Az ezt követő vita során a 21 éves férfi a konyhaszekrényről magához vett késsel - egy alkalommal - a derekánál megszúrta a barátját. A sértett a bántalmazás következtében - az elsődleges orvosi vélemény alapján - életveszélyes sérülést szenvedett.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették a 21 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat