Ma: 2020.05.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Balhét provokáltak a cigányok, de valójában rabolni akartak
Privatkopo.hu 2019.02.12. 12:38:00

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves galgahévízi férfi és egy 36 éves, ugyancsak galgahévízi nő ellen.A nyomozás adatai szerint a fiatalkorú sértett 2019. február 7-én, egy galgahévízi háznál keveredett szóváltásba a gyanúsítottakkal, majd agresszív viselkedésük miatt az utcára menekült. A 25 éves férfi utána futott, elgáncsolta, majd a földre szorította a fiút, eközben a 36 éves nő átkutatta a ruházatát és elvette készpénzét. A sértett elsődleges adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett, majd 2019. február 11-én feljelentést tett a rendőrségen.

A gödöllői rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akiket a bűncselekmény bejelentését követő három órán belül előállítottak a Gödöllői Rendőrkapitányságra.

A nyomozók a férfit és a nőt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.  

(Fotó: illusztráció)

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat